Kevesebb műviség, túlkonstruáltság az élet minden területén – ez a mottónk. Természetes alapanyagok és semmi túlkomplikálás…

A vidékre költözésünk ugyanis mindent megváltoztatott! Segített tudatosabb élet folytatására váltani, de nem csak kiszámítottság és okos kalkulálás szempontjából, hanem a szívünknek kedves és nem annyira kiszámított dolgokban is előnyben részesítjük már a természetességet, ami más emberré tesz minket! Például építtettünk egy fa melléképületet a házunkhoz. Ami jelentősen kibővítette azt. Nem csak a bútorok vannak fából tehát, mint odabent, a régi részében a háznak, vagy, mint amott a nyílászárók … Nagyon preferáljuk újabban az ilyesmit, ezért kiterjesztettük a fa jelenlétét, ahová csak tudtuk. Szeretnénk fát látni idővel a környezetünkben mindenhol, ahová csak nézünk. Megnyugtató, szép, és a mai világ újszerű megoldásaival kombinálva még tartós is! A benti lépcsőt is ki fogjuk cserélni faszerkezetűre.

Nem annyira hátrányokkal járó (a megannyi nyilvánvaló előny mellett) a vidéki létforma, mint gondoltuk. Nem veszítettük el a városi léttel járó kényelmi dolgokat sem, többségükben. Gyakran rendelünk dolgokat házhoz, amit ugyebár ide is simán kihoznak, és már ezekben a dolgokban is az egyik jelszavunk a “természetesség”. Például a herbiovit.hu-ról szerzünk be csomó terméket, amely termékek a fenntartható egészségmegőrzés és vegán alapanyagú piperecuccok világát jelentik. És olyan esetekben is jók a saját termékeik, ha nem akarjuk mérgezni magunkat semmivel. Tehát a természetesség, bizonyos dolgok tekintetében a bio-t jelenti nekünk valójában! Ami jól ismert kifejezés volt eddig is, de inkább az étkezésben a számunkra. Már ezt a dimenziót is kibővítettük, és ennek a szemléletnek a követését segíti most a Herbiovit. Hangsúlyoznám a natúrkozmetikumok kifejezést például! A teafaolajtól a körömvirág krémig igyekszünk mindent használni, ami nem mesterséges. Ehhez a Herbiovitnél háttértudást is segítenek elsajátítani, a rendelhető dolgok leszállítása mellett. Mert mindent el lehet és el is kell olvasni, hogy segíteni tudjunk magunkon. A natúrkozmetikumok általuk követett előállításától a mi itthoni lehetőségeinkig, amikkel magunk élhetünk a hétköznapokban. Írnak a szódabikarbóna használatától a háztartásban – nem csak a szervezetbe való bevitel terén -, egészen a kék fény mellőzéséig a hálószobában, hogy érzékeljük, odafigyeléssel még csak szükségünk sem lesz bizonyos dolgok beszerzésére a teljesebb élethez. Mindezen írások a Blog rovatukban találhatók.

https://herbiovit.hu/borapolas-ferfiaknak

Aztán persze ott van az egyedülállóan széles választékú webshop – ami az életünk egyes területeit célzó alkategóriákat jelenti. Mindenre szűrhetünk ezen kategóriák között. Nyilván a feleségem élen jár az általunk rendelt dolgoknak a szortírozásában, de még nekem is rengeteg minden meglett elsőre, ami anno eszembe jutott, rendeléskor. Szinte minden ilyen irányú igényemnek megfelelt a kínálat. És nem csak ezen a linken: https://herbiovit.hu/borapolas-ferfiaknak, de ez volt az én ugródeszkám hozzájuk. Főleg a téli napokon, amikor gyakran kikezdte a bőrömet a csípős hideg, és miután utána olvastam a linken a számomra szükséges kezelésének a problémáknak, a shopban meg is találtam mindent a gyakorlati lépésekhez.

Nem akartam persze még véletlenül sem azt sugallni, elsőre sem, hogy a Herbiovit a hölgyek birodalma lenne csupán, mert ez egyáltalán nem igaz. Csak kettőnk között van ez a felállás, hogy inkább a párom osztja be a vitaminadagjainkat, talál meg különböző gyógynövényes megoldásokat mindenféle esetre, és ő figyel oda a szépészeti kérdésekre is. Azonban mindebből én is profitálok tehát, és lenyűgözvén attól, hogy ennyire tiszta forrásból merítkezve milyen eredményeket érhetünk el a Herbiovit készítményeivel, én is érdeklődővé váltam, a további dolgokra is. Tehát férfitársaim figyelmébe sem kizárólag a https://herbiovit.hu/borapolas-ferfiaknak linket ajánlanám. A táplálkozásunkra figyelni például igencsak esedékes nekünk is, pláne a kor ismert viszonyai között…

A fával való munka jó sok sérülést, és nagy igénybevételt okoz továbbá itt vidéken. De azért is ajánlom ezt a shopot, mert a termékeik a profi regenerálódás kellékei lehetnek, ráadásul zölden, a bio utat követve lettek azzá. Abban pedig, amit beviszünk a szervezetünkbe, jó sok kiegészítő opciót ajánlanak még. Táplálék- és étrendkiegészítés, immunerősítés. Herbiovit a természetességért és a zöldebb mindennapokért!