Nemrég felújításra adtuk a fejünket. Első körben a nyílászárókat szerettük volna lecserélni, viszont mivel oda vagyok a fa anyagokért, úgy döntöttünk, hogy a felújított lakásban ez az anyag fog dominálni. Minőségi, fa bútorok, parketta és nyílászárók. Nagymamám persze rögtön letorkollt, miért akarunk fakeretes ablakokat. Ő is nemrég esett át egy felújításon, és ő a műanyag nyílászárókra esküszik. Szerencsére az ismerőseinktől kaptunk ajánlást olyan szakemberre, aki megbízhatóan dolgozik, így viszonylag gyorsan és problémamentesen neki tudtunk látni a felújításnak.

Amikor megérkeztek a segítőink, hogy megkezdjék az ablakcserét, első ránézésre tudtam, hogy jó embereket választottunk a munkára, és hogy jól ki fogunk tudni jönni egymással. A srácoknak ugyanis mind egyedi mintájú, humoros pólói voltak, amik élénk neon színben kápráztak rajtuk. A hátoldalán pedig a vállalkozásuk logója szerepelt. Nagyon megtetszett a dizájn, ezért megkérdeztem, honnan szerezték a cuccokat? Mint kiderült, a https://lolmarkt.hu/ oldalon kell keresni a választ, ők foglalkoznak ilyen menő pólók gyártásával. Amikor végeztünk az aznapi munkával, gyorsan fel is lestem az oldalukra, hogy lássam, mi a kínálat. Mit ne mondjak, teljesen lenyűgözött, amit találtam! Első látásra beleszerettem a pólókba.

A https://lolmarkt.hu/ oldal rengeteg variációt kínál arra, hogy valóban egyedi pólót viselhess. Lehet választani mintát kategóriánként, témánkként is, de természetesen a csapat bármilyen egyedi megoldás megvalósítására hajlandó. Ráadásul minőségi alapanyagokkal dolgoznak, amelyeket évek múltán is tud hordani a viselőjük! A pólónyomást is modern, korszerű technológiával oldják meg, így nem kell attól félni, hogy pár mosás vagy egy fél éves viselés után elkopik az egyedi minta a pólón. Én biztosan rendelek tőlük – hát ti?