Nehéz egy alkoholista apa gyermekeként felnőni, de szerencsére nem ez határozta meg az egész gyermekkoromat. Édesapám akkor lett alkoholista, mikor én már elkezdtem a gimnáziumot, jobban viseltem, mintha előbb vált volna az ital rabjává. Anyukámmal mindent megpróbáltunk, igyekeztünk eldugni az alkoholt, igyekeztünk észérvekkel lebeszélni az ivásról, de miután elveszítette a munkáját ez elég nehéz volt.

Akkoriban egy addiktológiával is foglalkozó orvos, petke zsolt segített a családomon, az ő kezelése alatt édesapám kigyógyult a függőségéből. Nem is olyan rég láttam, hogy ugyanez az orvos még mindig praktizál, már nem csak, mint a Nyírő Gyula kórház egy orvosa, hanem mint a Felépülők magán rehabilitációs központ egy dolgozója is.

Ezzel rengeteg embernek nyújthat segítséget úgy, ahogyan annak idején az édesapámnak i segített. Egy 28 napos rehabilitációs programmal segítenek az alkoholistáknak és a drogfüggőknek leszokni, hogy Ők is újtra teljes életet élhessenek.

A Felépülők nevű szervezet betegei között nagyon magas a gyógyulási arány, sokan évekig is tiszták maradnak.

Akinek volt már dolga alkohol vagy drogfüggővel, az tudja, hogy ez egy nagyon szép eredmény. Sokan soha többé nem nyúlnak illegális, addiktív szerekhez. Ezeknek az embereknek teljesen megváltozik az életük.

Sokan vannak, akiknek szükségük van a profi segítségre és Dr. Petke Zsoltnál nagyobb profit nem is kívánhatnának maguknak, Ő nagyon nagy szakértő a témában, nála mindenki jó kezekben van.