Már hosszú ideje nyúzom a férjem, hogy csináljon nekem egy polcot a tároló helyiségbe. Mivel van egy remek szoba, ahol az élelmiszereket tároljuk, ki kellene használnunk minden lehetséges és szabad helyet. Van már csodaszép fa polc a boroknak, van külön szekrény – szintén fa – az edényeknek, tároló dobozoknak, és csodásan fel vannak lógatva a serpenyők, hogy ne karcolják össze egymást, amikor úgy vannak tárolva. Már csak a bio élelmiszereimnek szeretnék egy fa polcot.

A minap arra értem haza, hogy minden élelmiszer ki van pakolva a konyhába és ez az üzenet áll mellettük: Rendezd be úgy, ahogyan szeretnéd! Beléptem a tárolóba és egy csodaszép bükk polc volt a padlótól a plafonig, rengeteg hellyel, és csak arra várt, hogy berendezzem.

A bio élelmiszereket egyébként a Biocity.hu oldalról szoktam rendelni, már nagyon sok éve. Imádom ezt az online boltot, mivel rengeteg termék van fent, a választék hatalmas, több mint 8000 termék közül választhat a vásárló. Természetesen a kínálat folyamatosan bővül és persze sok különféle akció is van. A kedvenc márkáim mind megtalálhatóak a Biocity.hu oldalon. Olyanok, mint a Torras, a The Bridge, a Gullón, a Szafi Reform és Free Termékek, valamint a Bio menü, a Cocomas, az Eden Premium gluténmentes termékei, vagy a Green market, a Dia-wellness, a Felicia Bio és a Viblance. De ez csak néhány példa, mert valóban minden márka megtalálható itt.

Van a Biocity boltnak Instagram oldala is, valamint vannak videók is a honlapra töltve, hogy jobban be tudjon a vásárló pillantani például a cég raktárába. A bolt egyébként Szegeden található, de az ország bármely pontjába szállítanak ki termékeket. A szállítás 6900 forint összegű rendelés felett ingyenes, és vállal a cég 30 napos pénz visszafizetési garanciát is, ha a vásárló nem lenne megelégedve.

Beszéljünk még egy kicsit a választékról, hogy milyen fajta termékeket lehet kapni a Biocity.hu online boltban. Vannak reform élelmiszerek. Ezen belül sok kisebb kategória is van, olyanok, mint az étrend és életmód, a sütés és főzés, vagy a reformkonyha. A reform élelmiszerek közé tartozik például a diabetikus, a gluténmentes, a paleo, a vegán, vagy a superfood élelmiszer. De vannak bio lisztek, cukrok, fűszerek, ízesítők, zsírok, olajok, gyümölcslevek, müzlik, tejtermékek, italok, tészták, zselésítők, öntetek, rizsek, magok, teák, pudingok és szinte bármi, amit az ember el tud képzelni a konyhájában.

Lehet kapni ebben az online boltban étrend kiegészítőket is. Vannak kategorizálva például betegségek alapján. Lehet kapni allergiára, migrénre, torokfájásra, emésztési zavarokra, hajhullásra, száraz bőrre, izom és ízületi panaszokra, fáradékonyságra és szinte mindenre. Fontos, hogy ezek mind természetes termékek, nem gyógyszerek. Ugyanakkor lehet a vitaminok típusai alapján is választani, vagy pedig a gyártó és a márka alapján. Van például Jutavit, Vitaking, Gal termékek, Energy termékek, Biotech usa termékek és még sok egyéb. Vannak kifejezetten babáknak, nőknek vagy férfiaknak termékek, de vannak életmódhoz kapcsolódó termékek is, mint a fogyás, az izmosodás vagy éppen a hízás.

Biocity.hu

Ami még remek dolog, hogy nem csak konyhai bio termékek vannak ebben a boltban, hanem drogéria termékek is. Tehát vannak arcápolási termékek, krémek, tisztítók, radírok, vannak testápolási termékek, mint a krémek, szappanok, tusfürdők, dezodorok, napozókrémek vagy a masszázskrémek, olajok. Vannak még kéz, láb és hajápolási termékek, körömápolás céljából, vagy akár hajhullás, regenerálás, haj erősítés céljából. Ezeken kívül még lehet kapni a weboldalon egészségügyi és higiéniai termékeket, mint a betétek, a tamponok, a ragtapaszok, a fültisztító pálcák vagy a smink lemosásához használható vatták, sport krémek. Ugyanakkor vannak háztartási bio cikkek is, mint például a természetes tisztítószerek, mosogatószer, mosószer, öblítő vagy például a mosó tojás.