A párommal öt éve vagyunk együtt, és már három éve élünk együtt hatalmas boldogságban. Úgy gondolom, hogy a kapcsolatunk sikeressége mögött főként az áll, hogy mindketten képesek vagyunk kompromisszumokat kötni szinte minden kérdésben, ami csak felmerül a közös életünk során.

Legutóbb például azt kellett eldöntenünk, hogy a következő évben hogyan osztjuk be a pénzünket. Már egy ideje fontolgattuk, hogy felújítanánk egy kicsit a lakásunkat, azonban mindig csak halogattuk a dolgot. Én nagyon szeretnék például venni néhány új fabútort, mert szépnek és időtállónak tartom őket.

A páromnak viszont kicsit más tervei vannak. Természetesen ő is támogatja a felújítás ötletét, de emellett fontos számára a motorozás is, és nagy vágya, hogy kicsit rendbe hozhassa a motorját.

Végül abban egyeztünk meg, hogy én kapok egy fabútort, ő pedig rendel egy pár új motorgumit a kedvenc webshopjából, a motortire.hu-ról.

A MotorTire webáruháznak még én is nagy rajongója vagyok, pedig nem konyítok túl sokat a motorokhoz, viszont azt szimpatikusnak tartom, hogy minőségi termékeket árulnak megfizethető áron.

Bárki könnyedén el tud igazodni ebben a webshopban, ugyanis rögtön a lap tetején találhatunk egy motorgumi keresőt, amely megkönnyíti és fel is gyorsítja a vásárlás folyamatát. Semmi mást nem kell tennünk, mint hogy megadjuk a kért adatokat a keresett termékre vonatkozóan (szélesség, magasság, átmérő, márka, kategória), valamint eldöntjük, hogy új vagy használt motorgumit szeretnénk-e vásárolni. Ezt követően az oldal kilistázza nekünk az igényeinkhez passzoló darabokat, mi pedig kiválaszthatjuk közülük a végső befutót.

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire – nem véletlenül hangzanak el olyan sokszor ezek a szavak a motortire.hu-val kapcsolatban. Ebben a webáruházban ugyanis hatalmas választékkal, és amint már említettem, kedvező árakkal is találkozhatunk.

Ha vetünk egy pillantást az oldal bal szélén felsorolt motorgumi kategóriákra, azonnal láthatjuk, hogy a MotorTire temérdek lehetőséget biztosít minden érdeklődő számára. Robogó, moped, chopper, cross, de még sport motorgumik is kaphatók ebben a webáruházban. Ráadásul nem is akármilyenek! Olyan világszinten ismert (és elismert) gyártók termékeit vásárolhatjuk meg, mint amilyen például a Continental, a Michelin, a Bridgestone vagy a Dunlop. Ha a motortire.hu termékeit választjuk, nem kell, hogy fenntartásaink legyenek a gumik minőségét illetően.

Nemcsak motorgumi kategóriák, de motormárkák alapján is keresgélhetünk a MotorTire webshopjában. Bármilyen járművet vezetünk is, ezen az oldalon nem is kérdés, hogy találni fogunk rá gumit. Legyen szó Kawasaki, Honda, Harley-Davidson, Suzuki vagy éppen Ducati motorról, a motortire.hu rengeteg opciót kínál fel.

A párom legnagyobb örömére a MotorTire nemcsak motorgumik eladásával, de azok javításával is foglalkozik. Sőt, autók és robogók szerelését is vállalják, így valóban minden szolgáltatást egy helyen érhetünk el. Nincs más dolgunk, mint a weboldalukon az “Időpont foglalás” gombra kattintani, és a motortire.hu szakembereire bízni magunkat. Azzal kapcsolatban is találhatunk tájékoztatást az oldalon, hogy milyen esetekben érdemes szerelőhöz fordulni, amit mindenki számára hasznos lehet elolvasni.

Szeretnék még néhány szót ejteni a házhozszállításról is, amivel kapcsolatban a párom és én már rengeteg tapasztalatot szereztünk. A motortire.hu-ban még sosem kellett csalódnunk, ugyanis a 12:00 előtt leadott rendeléseket már másnap kiszállítják, amennyiben az adott termék van raktáron – tényleg villámgyorsan dolgoznak!

Ahogy már említettem: Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire. Valóban megéri ezt a webshopot választani minden esetben, ugyanis megbízható és minőségi munkát végeznek. Bátran ajánlom mindenki figyelmébe a motortire.hu-t!