Kijelenthetjük, hogy a minőségi fabútorok gyártására szakosodott kisebb vállalkozásoknak és üzemeknek manapság nem mindig van könnyű dolguk. Valahogy az aktuális trendek az igazi, vérbeli minőség, mesteri szakértelem helyett sokkal inkább hajlanak a multik futószalagon gyártott kínálata felé, vagy az olyan lapra szerelhető, nemzetközileg elterjedt márkák felé, mint az Ikea, Jysk és társaik. Vagy ha nem, akkor az egyszeri vásárló inkább nézelődik a használt bútor-piac felé, másodkézből berendezve az épp átalakítás vagy építés alatt álló irodát, otthont. Amivel nincs is semmi probléma vagy elítélendő, csak épp mihez kezdhetnek így azok a vállalkozások, amelyek inkább kisebb, helyi vásárlókört szólítanának meg, esetleg régi, családi hagyományt folytatnának és azzal szembesülnek a mai, felgyorsult online világban, hogy szinte láthatatlanok az interneten, szolgáltatásaik nem jutnak el a vásárlókörhöz, ha van is weboldaluk, az a témába vágó keresőkifejezések találati listáin a sokadik oldalon sorakoznak, ahová a felhasználók többsége általános tapasztalatok szerint gyakran el sem jut. Emiatt nem szabad önmagunkat ostorozni, a keresőmotorok ismerete, az azok mögött pörgő algoritmusok aktuális szeszélyeinek, igényeinek felismerése és kiszolgálása, követni annak gyakori változásait egy külön szakmát képvisel.

Szerencsére olyan szakmát, amelyben nem kell, hogy magunkra maradjunk hála az olyan cégeknek, mint a Keresőben Első, melynek szolgáltatásai kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy eligazgassák a különböző vállalkozásokat ebben a folyamatosan változó online térben, és lehetővé tegyék, hogy változatlanul relevánsak, megtalálhatóak maradjanak. Vegyük például a fenti problémát, amikor egy kisvállalkozás honlapja egyszerűen képtelen az első találatok közé kerülni a különböző nagy keresőmotoroknál, mint a Google. A Keresőben Első ennek orvoslására kínálja a Linképítés szolgáltatását. Linképítés alatt lényegében azt a folyamatot értjük, melynek segítségével elérhetjük, hogy az oldal a kiemelt találatok közé kerüljön, kihasználva a keresőmotorok algoritmusának azon igényét, hogy az első helyekre kerülő oldalakra minél több más oldalról mutasson hivatkozás, link. De persze ez nem minden: a Linképítés részeként például segítséget nyújtanak abban is, hogy megállapítsd, melyek azok a releváns kifejezések, kulcsszavak, amelyeket keresőszóként használva az oldaladnak esélye lehet előre kerülni, ezekre rákeresve miben másak a legnagyobb konkurenseid, majd a SEO (Search Engine Optimization) során segítenek az oldaladat átalakítani úgy, hogy az megfeleljen a keresőmotor algoritmusának aktuális, aprólékos igényeinek, végül saját, több mint 450 oldalból álló rendszerük segítségével megkezdik a linképítés folyamatát, a feljavított oldaladra mutató linkek, arról szóló bejegyzések előállítását, mely számos esetben sokkal hatékonyabb lehet, mint egy egyszerű online hirdetés kifizetése. Ezzel persze közel sincs vége szolgáltatásaik listájának: rendelhetsz tőlük profi, korszerű, keresőoptimalizált weboldalt mindössze néhány hetes átfutási idővel beleértve a közös tervezést is. A keresőoptimalizálást elvégzik akár már meglevő, használatban levő oldalon is, hogy azt még véletlenül se ilyen hiányosságok miatt sorolják hátrébb a keresők.

Linképítés

De szolgáltatásaik igen széles skáláját gazdagítja még a hirdetések írása és kezelése is mind a Google, mind a Facebook felületein, hogy a legtöbb potenciális érdeklődő találkozhasson veled és a cégeddel, illetve a szövegírás is. Utóbbi is kifejezetten hasznos, hiszen a közösségi médiás felületen történő posztolás, a cégedről, vállalkozásodról alkotott kép is meghatározó az online jelenléted szemszögéből és ahogy egy hirdetés vagy egy kereső-optimalizált oldal összeállítása, naprakész szakértelmet igényel, de még a legjobb esetben is olyan terhet vehet le a válladról, melyre sokaknak egy cég más felelősségeinek intézése mellett egyszerűen nem marad kapacitása, bármennyire is kritikus. De hasonló igényeket teljesít a Keresőben Első grafikus tervezői szolgáltatása is, melynek révén nem feltétlenül kell saját kútfőből, esetleg ismeretlen partnerek segítségével megtervezned, hogy a vállalkozásod hogyan, milyen logókkal, grafikus elemekkel és arculattal jelenjen meg az online térben: segíthet ebben egy professzionális, tapasztalt csapat is, akik emellett, ahogy az a fentiekből is kiderül, még számos más módon is segíthetnek téged. Ha tehát szeretnél segítséget kérni ahhoz, hogy eligazodj az online térben, a keresőmotorok és a közösségi média sűrűjében, legyen szó akár linképítésről, akár weboldalkészítésről, akár hirdetésekről, javaslom, hogy keresd meg a Keresőben Első csapatát.