Tavaly teljes mértékben megváltozott az életünk, amikor a feleségemmel megtudtuk, hogy gyermeket várunk. Majd még jobban megváltozott, amikor megtudtuk, hogy ikreket, két kislányt. Régóta terveztük már a gyermekvállalást és igen, két gyermeket terveztünk, de kis idő különbséggel, nem egyszerre, de örülünk, hogy így alakult. Azonban nekünk is ehhez mérten át kellett alakítanunk a házunkat. Mivel eredetileg csak egy gyerekkel számoltunk, ezért kevesebb bútort vettünk. Most viszont az a helyzet állt elő, hogy mindenből kettő kell.

A természetesség hívei vagyunk, ezért igyekeztünk mindenből minőségi fabútort vásárolni. Ehhez továbbra is tartjuk magunkat. Az interneten kikutattunk egy olyan bútorüzletet, ahol nagyon jó áron lehet vásárolni bababútorokat. El is mentünk személyesen megtekinteni és megrendelni a kiszemelt bútort.

Azonban a bútorüzlettől nem messze szemet szúrt nekünk a következő felirat: Testvérbabakocsik – Babakocsik – Babaverda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet! Gondoltuk, hogy ez nekünk szól, mert a babakocsit még mindig nem vettük meg, folyton csak halasztottuk, de úgy voltunk vele, hogy ez egy jel, nézzük meg az üzlet kínálatát.

Egy nagyon bájos és kedves eladó fogadott minket. Elmondtuk, hogy ikreket várunk és még nem vásároltuk meg a babakocsit, ezért vagyunk itt, majd kérdeztük, hogy mit tudna ajánlani. A hölgy a Dorjan Quick Twin 2020 multifunkciós babakocsit ajánlotta nekünk. Nagyon szép volt és egyből megtetszett a szürke színe, narancssárga csíkkal.

Majd ránéztünk az árára és egy kissé kikerekedett a szemünk, de azonnal megnyugtattak minket. Ugyanis ez nem csupán egy darab babakocsi, hanem egy komplett szett, amely tartalmaz mindenből két darabot, vagyis 2-2 babahordozót, mózeskosarat és sportülést, egy esővédőt, egy táskát a pelenkáknak és egy lábzsákot is, amit a hordozóhoz és a sportüléshez is lehet hazsnálni. Igen, így már picit máshogy hangzik az ár, mert tényleg rengeteg mindent kapunk a pénzünkért.

A babakocsi vázszerkezete nagyon könnyű, ezért egyszerűen összecsukható, ugyanakkor abszolút masszív is, tehát nem csuklik össze vagy nem esik szét a gyermek alatt. Megállapítottuk, hogy a fékrendszere tökéletes, mert mi még egy kicsit aggódósak vagyunk, így számunkra fő a biztonság. Nagyon praktikus része a babakocsinak az alsó bevásárló táska, mert biztos vagyok benne, hogy vásárolni is fogunk menni a babákkal vagy egyszerűen csak bőven lesz hely hova pakolni a sok holmit. Azt hiszem, hogy ennek nagy hasznát fogjuk venni majd.

Meggyőzött minket a hölgy, így nem tanakodtunk tovább. A kasszához mentünk, megrendeltük és ki is fizettük. Mondták, hogy egy pár hetet kell várnunk a termékre és majd értesítenek bennünket, amikor megérkezett.

Hazafelé menet a feleségem egyből meg is osztotta a jóhírt a barátnőjével. Mivel ők is hasonló cipőben járnak, mint mi és babakocsit szeretnének vásárolni, így átküldte nekik a fotót, hogy majd ezt a feliratot kell keresni: Testvérbabakocsik – Babakocsik – Babaverda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!