Mondhatni, hogy nagyon is értek a fákhoz, de az élet többi részén szükségem van egy is segítségre. Ugyanis arról például, hogy milyen egy igazán jó csapatépítő. ma reggelig fogalmam sem volt.

Megkértek, hogy keressek helyszínt a csapatépítőhöz, nézzek utána, hogy egyáltalán milyen lehetőségeink vannak. Persze örömmel vetettem bele magamat a keresésbe, és nem is kellett nagyon sokéig keresnem, megtaláltam azt a lehetőséget, ami szerintem a tökéletes csapatépítő definíciója. Nincsen messze, mert csak a Balatonig kell elmennünk, viszont nagyon érdekesnek ígérkeznek a programok, amiket ajánlanak. Egy csapatépítő sikere pedig szerintem nem csak a résztvevőkön, hanem a programokon is múlik.

A https://balatonpro.hu/csapatepites/ oldalt találtam meg, ahol egy kifejezetten rendezvényszervezéssel és csapatépítőkkel foglalkozó cég ajánlatait láttam.

Itt olvastam, hogy lehet quadozni, vitorlásozni, evezni, sárkányhajózni és SUP-ozni is, rossz idő esetén pedig személyre szabott beltéri programokkal készülnek nekünk. Az időjárás kiszámíthatatlan, ezért jó, hogy készülnek egy “B” tervvel is, ha esetleg az idő nem lenne alkalmas a kültéri sportokhoz.

Elképzeltem, hogy milyen lenne, ha a részlegünkkel ide mennénk, és nagyon tetszett, ezek olyan programok, amik közül mindenki talál olyat, ami tetszeni fog neki. El is mentettem az oldalt és az elérhetőséget, hétfőn majd megbeszélem a főnökséggel, hogy nekik hogy tetszik a lehetőség. Remélem beleegyeznek, mert nekem nagyon szimpatikusak a programok és az interneten is csak jó véleményeket olvastam a cégről. Szívesen mennék ide csapatépítőre.