Egyre több lakásban tűnik fel az a tendencia, hogy próbálunk elszakadni minden természetestől. Egy modern szoba sokszor nagyon visszataszító tud lenni számomra. Mivel minden szürke, vagy fehér és sterilnek érződik az egész. Ezzel szemben ha visszagondolok mondjuk arra, hogy miként nézett ki a nagyszüleim háza, teljesen más élményt kaptunk. Ahogy pedig nőttem, szép lassan rájöttem, hogy nagyon fontos az, hogy mik veszik körül az embert.

Egy csomó fabútortól azt az érzést kapja az ember, hogy ezeknek a tárgyaknak története van. És tartósabbak is! Ez talán a régebbi időkhöz vezet vissza, amikor még tényleg egy mesterember kellett ahhoz, hogy az ember beszerezhessen valami bútort. A mai világban már csak online be kell tennünk pár bútort a kosárba és nemsokára meg is kapjuk őket. Az előző módszerben azonban volt valami személyes és különleges, és valami “mesteri”.

A Gross Office azonban megmutatta nekem, hogy az üzletnek sem kell személytelennek lennie. Cég alapítása kapcsán kerestem fel őket, miután az egyik barátom beajánlotta az oldalukat. Hosszú ideje gondolkoztam már azon, hogy milyen nagyszerű lenne egy saját cég alapítása. A probléma csak az volt, hogy ehhez egy bonyolult jogi út vezet és nem voltam biztos benne, hogy én képes lennék végigcsinálni egymagam.

A Gross Office azonban megad nekünk minden eszközt ahhoz, hogy sikeres cégalapítók legyünk. Ezt pedig először is egy átlátható és szépen kinéző oldallal biztosítja. Nagyon örültem, hogy ennyire könnyen át lehetett látni mindent rajta, és megérthettem a dolog lényegét a leírásokból. Nem kellett nagyítóval keresgélnem azokat az infókat, amik engem érdekeltek. A Gross Office legnagyobb előnye, hogy nincsenek reklámok és a saját tempónkban tudunk tájékozódni.

Az oldalon pedig bőven fogunk találni tehát tájékoztatókat. Nem számít, hogy milyen kérdés érdekel minket egy saját cég alapítása kapcsán, választ fogunk kapni rá. Ez pedig számomra egy olyan nagy megkönnyebbülés volt azután, hogy éveken keresztül csak egy távoli, elérhetetlen álomként gondoltam az egészre…

A Gross Office tájékoztatóin belül megtudhattam, hogy aktuálisan milyen jogszabályok vonatkoznak egy cég alapítására. Ezek minden évben változni szoktak, úgyhogy nagyszerű, hogy van egy megbízható hely, ahol mindig naprakész információkat fogunk kapni. Éppen ezért azon kaptam magamat, hogy örömmel böngésztem a sorokat. Ezt pedig korábban nem lehetett elmondani rólam, ha üzleti témákról volt szó.

Megtudtam azonban még egy nagyon fontos összetevőt, ami egy sikeres cég alapításához szükséges. Ez pedig a székhely. Kinevezhetünk egy olyan helyet is erre, ahol lakunk, viszont nagyon nem ajánlott. Hiszen sokkal jobb egy olyan székhellyel rendelkezni, ahol hivatalos körülmények között meg tudunk felelni minden elvárásnak. A Gross Office pedig nagyban segít nekünk, mivel nekünk nem kell majd foglalkoznunk az esetleges NAV ellenőrzésekkel. Elintézik helyettünk az összes ilyen adminisztrációs feladatot, úgyhogy nyugodtan fókuszálhatunk arra, hogy a cégünk megfelelően növekedjen.

Nem akartam kihagyni egy ilyen kiváló ajánlatot, úgyhogy fel is kerestem őket. Az oldal több részén meg lehet találni az elérhetőségeiket, úgyhogy nem hiszem, hogy el fogtok menni mellette. Külön öröm volt, hogy szinte azonnal felvették a telefont és minden egyéb dolgot meg tudtunk beszélni, ami kérdéses volt még a folyamatban. Ezt követően pedig a cég alapítása pár héten belül le is ment. Nem volt semmi gond és nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal.