A férjem egyik kedvenc hobbija a fafaragás. Először csak kisebb tárgyakkal kezdte, de mára már annyira belelendült, hogy néhány nagyobb bútorunkat is ő faragta ki. Idén nyárra készített egy 6 személyes étkezőasztalt, egyedi mintájú székekkel a kertben.

Az egyik meleg szombat délután éppen az új műalkotását avattuk fel baráti körben egy kerti sütögetéssel egybekötve és azon tanakodtunk, milyen jó lenne most csobbanni egyet. Igen ám, csak hogy nem volt mibe. Maximum a kerti locsolóval tudtuk volna egymást felfrissíteni, de akkor sanszos, hogy a kajának is lőttek volna.

Aznap este https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588 oldalon találtam néhány nagyon kedvező ajánlatot a medencékre. Annyi hely már nem volt a kertben, hogy a medencének helyet ássunk, de egy kisebb felfújható darab könnyedén el tudna férni. Igazából nagyon meglepődtem, hogy egyáltalán nem horror árakkal találtam szembe magam, meglepően olcsók voltak és egy gyors fejszámolás után megállapítottam, hogy ennyi pénzért háromszor elmegyek a strandra, így meg otthon vár a saját strandom.

Mivel én inkább napozni szeretek, nem hosszú köröket úszkálni és fontos a kényelem, ezért egy felfújható napozós háttámlás medencét választottunk az Intextől. Ez tulajdonképpen egy családi medence, meglehetősen sokan elférnek benne, kör alakú és az átmérője 224 centiméter. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogják a keresztlányaim, ha jönnek hozzánk augusztusban.

3 nap alatt, meghozta a futár és rögtön ki is próbáltuk. Nagyon könnyű volt felállítani, két légkamrája van, és kettő szelep biztosítja a gyors felfújást. A vízkapacitása majdnem 600 liter, a mélysége meg 76 centiméter. A beépített fotel rész pedig elképesztően kényelmes, a férjem majdnem el is aludt benne.

Aki medencét szeretne, mindenképpen látogasson el a https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588 oldalra, biztos nem marad hoppon!