Édesapám asztalos, így szerintem nem szorul magyarázatra, hogy az otthonunkban a legtöbb minden fából van. Igazából ez a sok fa sokkal barátságosabb hatást kelt, mint mondjuk a műanyag. Ebből adódóan előnyben részesítjük ezt az anyagot, ha bármi másról is van szó. Ezért nekünk nincsenek más anyagból készült nyílászáróink, legyenek bármennyire is modernek a műanyag darabok. Vannak azonban azok az esetek, amikor a józan ész azt diktálja, hogy jobb, ha az ember a műanyagot választja. Például ilyen volt, amikor édesapám csodás fából készült virágládákat készített. A teraszunk ékei voltak, azonban nem bírták jól az időjárás viszontagságait, és néhány év alatt tönkre is mentek. Így elhatároztuk, hogy legközelebb nem követjük el ezt a hibát, hanem műanyag virágládákat fogunk vásárolni. Ebben volt a segítségünkre a gazdabolt.hu.

Ezen az oldalon kertészkedéshez szükséges termékek széles tárházát lehet megtalálni. Én korábban is rendeltem már innen, és ezek a jó tapasztalataim vezettek rá arra, hogy ezt újra megtegyem. Nem mellesleg az online rendeléssel elkerülhetem a személyes vásárlással járó tömeget. Nehéz volt a választás, hiszen olyan sok volt a lehetőség, hogy az ember szinte a bőség zavarába esik. Úgy láttam, a virágcserép árak is abszolút elfogadhatóak, úgyhogy bátran vetettem bele magam a keresésbe. A balkonládák mellett kiválasztottam néhány műanyag cserepet is, ugyanis volt pár virágom, amely bőven átültetésre szorult.

Nagyon tetszett, hogy az oldalon a találatokat le lehet szűkíteni szűrők segítségével. Lehet például gyártó figyelembe vételével csökkenteni, ha egy vagy két bizonyos gyártó termékei érdekelnek csak bennünket. Én ezt igénybe is vettem, hiszen volt már egy jól bevált terméktípusom, amit nem is terveztem lecserélni. Miután kiválasztottam mindent, amire szükségem volt, a megrendelés és fizetés előtt kicsit körül akartam nézni az Akciók fülön. Itt folyamatosan olyan termékek vannak, amelyekhez az eredetihez képest kedvezőbb áron lehet hozzájutni. Azért szoktam ezen a lapfülön mindig körülnézni, mert sokszor jártam már úgy, hogy olyan termék volt leárazva, amit amúgy is szerettem volna megvásárolni, és így még jól is jártam. Feleslegesen, csak azért, mert olcsóbb egy termék, nem szoktam vásárolni.

Nagy álmom egyszer elmenni a gazdabolt.hu egyik telephelyére. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ha a webshopjuk ennyire felszerelt, milyen lehet az üzletük. Láttam a honlapjukon azonban, hogy oda kell figyelni, hiszen csak az egyik telephely látogatható bárki számára, a másikra a belépés engedélyhez kötött. Sajnos messze élek a telephelytől, de bízom benne, hogy egyszer személyesen is tudok vásárolni. Már csak azért is érdekelne, hogy milyenek a személyes üzleteik, mert a virágcserép árakat tekintve a gazdabolt.hu verhetetlen.

Ha bármi kérdésünk lenne, a weboldalukon megtalálható a gazdabolt.hu ügyfélszolgálatának elérhetősége, ami egy telefonszámot és egy e – mail címet jelent. Ha nekem van kérdésem, amire nem találom meg a választ a gazdabolt.hu – n, akkor én az élő chatet szoktam igénybe venni, hiszen ott sokkal hamarabb választ kapok, mint az előző kettő csatornán keresztül. No meg itt attól sem kell félnem, hogy véletlen nem alkalmas időpontban zavarok. Szokás szerint minden gond nélkül zajlott a rendelés és a fizetés során, és a futárszolgálat is rövid időn belül kézbesítette a csomagomat. Kibontva a termékeket még mindig azt mondom, hogy a virágcserép árak nagyon kedvezőek, hiszen igen magas minőségűek úgy, hogy azt a hétköznapi ember is meg tudja fizetni.

virágcserép árak