Az utóbbi években, vagyis hát inkább az utóbbi jó pár évben, óriási divat lett a műanyag és az üveg bútor. Persze ezek mind nagyon szépek és modernek, de én ennek ellenére nagyon szeretem a fából készült bútorokat. Egyszer mondta nekem valaki, hogy ezeknek lelkük van. És való igaz, hogy nagyon otthonossá tud tenni egy lakást. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy nagyon jól lehet kombinálni a modern bútorokkal. Persze, egy fa bútor is lehet modern kivitelezésű.

Amit még nagyon szeretek, azok a faházak. Annyira hangulatosak és kedvesek. Nekem nagyon jó érzés egy faházban lenni, ott aludni.

Az egyik rokonomnak, van egy telke egy szép faházzal. De nem ám olyan kis házikóval, hanem egy rendes, szép nagy faházzal. Időnként „kölcsön” szoktam kérni. De volt már, hogy ott is karácsonyoztunk. Na, annak aztán elképesztő hangulata volt. Ráadásul még valami újat is tanultam; többek között például azt, hogy Pb gáz kell a fűtéshez.

Az ehhez szükséges gázpalackot pedig, mindig ugyanarról a helyről szerzi be. Ennek az az oka, hogy még korábban egy születésnapi bulihoz rendelt hélium palackot, így már volt tapasztalata a céggel. Tudta, hogy megbízhatóak, biztonságosan szállítanak és, hogy maguk a palackok is biztonságosak.

Azt is említette, hogy ha a későbbiekben bármilyen oknál fogva szükségünk lenne gázpalackokra, akkor csakis tőlük vásároljunk, mert, hogy többfélével is foglalkoznak. A Pb gáz és a hélium mellett lehet még tőlük vásárolni például oxigén, acetilén és argon palackokat is. Árak tekintetében is nagyon korrektek, ugyan ennek nem néztem utána, mert egyelőre nincs szükségem ilyenekre, de, ha valakinek, akkor a rokonomnak el lehet hinni.

Ahogy mesélt, eszembe jutott, hogy vajon mennyibe kerülhet a palackok szállítása, mert szerintem az ember nem szívesen vállalja, hogy magának fuvarozza haza a különféle gázokkal megtöltött palackokat.

Erre azt válaszolta a rokonom, hogy semmibe nem kerül. Pontosabban, azok az árak, amik fel vannak tüntetve a weboldalon a palackokhoz, már a szállítás árát is tartalmazzák, az is bele van kalkulálva. Ráadásul ez attól független, hogy hová kérik a szállítást. De persze azt figyelembe kell venni, hogy nem tudják bárhová eljuttatni a palackokat, de számos település van, ahová igen. Ilyen például Budapest, Mogyoród, Szentendre, Solymár, vagy Veresegyháza. Azt is hozzátette, hogy a teljesség igénye nélkül sorolta fel ezt a pár helyet, mert ennél azért jóval szélesebb a kiszállítási helyszínek köre.

Emellett, a megbízhatóságukat még külön kiemelte. Ugyanis volt olyan eset, hogy valamiért nem tudta őket felhívni, de visszahívást kért tőlük. Ehhez megadta a nevét és az elérhetőségeit, és meglepően hamar vissza is hívták, így mindent sikerült időben leegyeztetni.

Mindig azt mondja nekem, hogy a megbízhatóság és a korrektség a legfontosabb egy szolgáltatónál, és csak olyan vállalkozásoktól vásároljak, akikben ez megvan. Mint például ebben a gázpalackokkal foglalkozó cégben is.