A szomszédomék egyedi készítésű fa bútort rendeltek, nagyon szeretik a természetes anyagokat. Minden bútoruk nagyon egyedi és nagy gondossággal kiválogatott darabok. Ezzel, hogy egyedi darabokat készítettnek nem csak a saját ízlésüknek tesznek eleget, de támogatják az asztalok, bútorkészítő szakmát, nem csak anyagilag, de ilyenkor a mesterek el tudják engedni a fantáziájukat és szabadon tudnak alkotni. A következő projektjük a nyílászárók cseréje le, de ezt sem műanyag ablakok váltják fel, hanem új, időtálló fa ablakokra cserélik azokat. És míg keresgéltek az interneten, eszükbe a jutott a szomszédoméknak, hogy tavasz közeledtével majd le kell cserélni a téli autógumijukat, de nem szeretnék már visszatetetni az eddig használt tavaszi- nyári szettet mivel már tavaly is úgy érezték, hogy már nem annyira biztonságos az utakon. Itt a biztonságot úgy értették, hogy egy – egy kanyarban a tapadás az aszfalthoz már nem volt kielégítő, érezték, hogy más ívet vesz fel már az autó, mint amilyet kellene.
Így már akkor eldöntötték, hogy nem fogják még egyszer átcseréltetni. Ez tőlük egy nagyon jó döntés volt, de azzal nem számolta, hogy ilyen hamar tavasz lesz és ők a tél folyamán elfelejtettek utána nézni a nyári gumi kínálatnak a piacon.

Ezért is kérdeztek meg engem, hogy mi is a véleményem, esetleg tudok – e ajánlani egy gumist, aki nagyon jó áron, remek minőségű autógumikat forgalmaznak. Még szép, hogy tudtam ajánlani, hiszen én is nem is olyan régen újítottam be, ezért át is küldtem nekik a bolt elérhetőségét; gumidiszkont.hu/nyari-gumi.

Annyira megörültek neki, hogy rögvest meg is nézték az ajánlást; gumidiszkont.hu/nyari-gumi, amit átküldtem számukra, nagyon kíváncsi természetük van, és érdeklődnek az új iránt. Rögtön fel is térképezték az oldalt, amin nagyon jól ki tudnak igazodni és minden nehézség nélkül rá tudtak találni a számukra megfelelő autógumira, amely még az ő érték szerinti ár érték aránynak is megfelel.

Miután kiválasztották a számukra tökéletes gumit, az általam ajánlott; gumidiszkont.hu/nyari-gumi oldalról, elmondták, hogy mennyire hasznos szűrőkkel rendelkezik az oldal, még a szomszédomék női tagja is tudta volna egyedül használni, mivel olyan keresési és szűrési feltételekkel rendelkezik, melyet mindenki könnyű szerrel tud használni. Arról nem is beszélve, hogy többféle is az érdeklődők rendelkezésére áll, hiszen egyik fajtája, mely a gumi méretre szűr, másik, mely sokkal jobban segítségére lehet egy gyakorlatlan autógumi vásárlónak az az, hogy az autó típusát és évjáratát megadva, kiadja a megfelelő mérető autógumikat, és itt lehet az érdeklődőnek válogatnia, hogy melyik is a megfelelő számára árkategóriában. A szomszédomék nem válogattak sokat, így egy nagyon kedvező áru nyári autógumit sikerült választaniuk, melyet meg is rendeltek. Az internetes rendelés előnye, hogy mindenféle személyes utána járás nélkül, házhoz hozzák a gumikat. Így nem kell ott a helyszínen sakkozni, hogy hogyan férnek be az autóba a gumik, hogyan tudják elhozni. Itt megrendeli az ember, mint a szomszédomék, és pár napon belül ott is van a házuk előtt a futár, aki a remek minőségű gumikat leszállítja. Csak azt kell megoldani, hogy a gumishoz cserére eljusson. Kényelem és gyorsaság, ami számít, ezt mind biztosítani tudja az a remek oldal, ahonnan én és a szomszédaim is rendeltek, ők és én is nagyon meg vagyunk elégedve vele.