Már egészen kicsi koromtól kezdve vonzódom minden fa anyaghoz. Ez valószínűleg arra vezethető vissza, hogy édesapám asztalosként dolgozott világ életében, és éppen ezért szinte minden használati tárgyunkat ő készítette. Így ezek nem csak esztétikailag voltak szemet gyönyörködtetőek, hanem eszmei értékük is volt. Az egyik kedvenc bútordarabom, amit édesapám készített, az egy fésülködőasztal volt, amit az egyik születésnapomra kaptam ajándékba. Azóta is nagy becsben tartom és nagyon vigyázok is rá.

A férjem viszont szinte szögesen ellentétes anyaggal dolgozik, ugyanis ő gépész. Szeretett volna egy olyan polcrendszert, ahol tudja tárolni a kisebb gépeit és szerszámait, így megkérte édesapámat, hogy csináljon neki egyet valamilyen strapabíró faanyagból. Ő viszont azt mondta, hogy nem javasolja a fa bútorokat ilyen tárgyak tárolására, nekünk inkább egy fém polcrendszer lenne jobb. Megkérdeztük tőle, hogy tud – e olyan helyet, ahonnan be tudjuk szerezni azt, és persze, hogy tudott. Minden ilyennel tisztában van. Ajánlotta a RackingLog polcrendszer lehetőségét, mert szerinte ez a termék minden szempontból tökéletes lenne nekünk. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy megnézzük magunknak ezt a fém polcot.

Édesapám azt mondta, hogy a salgó polcot válasszuk mindenképpen, mert úgy tudja, hogy nagyon egyszerűen össze lehet szerelni, ennek ellenére viszont a teherbíró képessége igen nagy. Az ajánlás rovatban azt olvastam, hogy nem csak nekünk magánszemélyeknek lehet jó választás, hanem logisztikai központoknak is, mert nagyon könnyen össze lehet állítani, nagy súlyt bír el, és a méretre alakíthatósága miatt a legalkalmasabb a kézi raktározáshoz.

Másik nagy előny még, hogy csavarmentesek, és emiatt nagyon gyorsan össze lehet őket szerelni, mégis stabilak lesznek. Összehasonlítva csavaros társaikkal jóval olcsóbban jönnek ki, és nagyobb a teherbírásuk is. A sok pozitívuma miatt az egyik legelterjedtebb polcrendszer az Európai Unióban. Amikor megtudtuk, hogy a vállalat kijön helyszínre és felmérést készít a pontos adatokról, tudtuk, hogy mi ezt a szolgáltatást igénybe szeretnénk venni. Egyáltalán nem is bántuk meg, hálásak voltunk édesapámnak, hogy ajánlotta nekünk ezt a lehetőséget.