Nagyon szeretem a természetet és a természetes hatású dolgokat. Az otthonomban és a munkahelyemen is igyekszem minél jobban a természetességre törekedni. Rengeteg növényem van és nagyjából az összes bútorom fából készült. Szerettem volna beszerezni még egy két új bútort otthonra, mert a rengeteg új könyvemnek már nincs helye. Ez is egyfajta függőség. Viszont sajnos a nyílászárókat is ki kellene cserélni már, mert elég régiek és télen a hideg bejön a meleg pedig kimegy, nyáron pedig fordítva. És nem az utcát akarom fűteni sem pedig hűteni. Túl sok lenne ez a kiadás egyszerre, így eldöntöttem, hogy mi is az, ami most belefér a büdzsébe.

Tehát elmentem a közeli plázába, hogy vegyek egy új fa könyvespolcot, amikor szembe jött velem egy hölgy teljesen kiborulva. Nem tudtam elmenni mellette, így hát megkérdeztem tudok e segíteni valamiben. Elmesélte, hogy a plázában dolgozik takarítóként már pár éve és a takarítógép elromlott, így kétségbe volt esve, hogy mégis hogyan kellene az egész emeletet kitakarítania. Nem tudtam mégis hogyan segíthetnék, de mondtam neki, hogy az interneten mindenre lehet megoldást találni.

Gyorsan rá is kerestem a takarítógépekre és találtam is egy szuper oldalt, a Greenway kft weboldalát, ahonnan gépeket lehet bérelni. Elkezdtem olvasgatni és nagyon megnyerő volt. A bérléssel nagyobb kiadásoktól kímélheted meg magadat, hiszen fix havi bérleti díjat kell fizetni, amivel minden hónapban tudsz kalkulálni. A bérleti díj még a gépek teljes körű üzemeltetését is magába foglalja, tehát ezzel sem kell különösebben foglalkoznod. Míg vásárlás esetén kitudja, hogy mennyi a szerviz kiszállási ideje, a Greenway kft garantálja a 24 órán belüli szervizt, aminek ráadásul költsége sincsen.

A hölgy említette, hogy leginkább a szőnyegek tisztítása okoz gondot, hiszen a sok vásárló össze járkálja őket a koszos cipőikkel, így ezeket a gépeket néztem meg először. Pár perc alatt sikerült is megtalálni a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito oldalon a kárpittisztító gépeket. Több modell közül lehet választani, így érdemes átolvasni a részletes leírásukat, hogy megtaláld a számodra megfelelő gépet. Minden fontos specifikációt meg lehet tudni a gépekről, ha rászánod az idődet. Szerintem másképp nem is érdemes sem vásárolni sem bérelni semmit, hiszen minél jobban ismered a terméket, annál jobb.

https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito

Miután megmutattam a Greenway kft weboldalát a hölgynek is, elküldtem neki e-mailben a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito linket is, hogy minél könnyebben meg tudja találni a kárpittisztító gépeket. Ezeknek a gépeknek a használata egyszerű és kiegészítőket is lehet hozzájuk kérni, például ha szőnyegpadlós lépcsők takarítására is szükség van.

Rengeteg más kis-és nagygépek is vannak a kínálatukban, tehát nem árt elidőzni az oldalon, hogy mindet megnézegesd. Választhatsz például ráülős, ráállós és gyalogkísérős gépek közül. Az oldalon nem nehéz eligazodni, így biztosan mindent meg fogsz találni, más esetben az oldalon megtalálod a Greenway kft elérhetőségét is, így felveheted velük a kapcsolatot.

A hölgy nagyon hálás volt, amiért ennyivel is segítettem neki, és el is indult, hogy beszéljen a főnökével. Remélem, hogy ő is megfelelőnek fogja találni az oldalt és sikerül megoldani a problémát.

Nem gondoltam volna, hogy a reggeli terveim ennyire át fognak alakulni a nap végére, de jó érzés, hogy egy picit is segíthettem. Ha mással nem is akkor legalább azzal, hogy meghallgattam egy szomorú hölgy panaszait.