A férjemmel végre mindketten befejeztük az egyetemi tanulmányainkat és stabil munkahelyen dolgozunk, viszonylag jó keresettel mind a ketten, így idén végre elhatároztuk magunkat, hogy kicsinosítjuk a lakásunkat egy kicsit.

Le szeretnénk cserélni a bútoraink egy részét, és már ki is néztük, hogy milyen gyönyörűszép fabútorokat fogunk helyettük venni, illetve a nyílászárókra is ráfér már egy csere, mivel sajnos azok legutóbb 20 éve voltak cserélve a lakásban, akkor, amikor mi még jócskán nem is laktunk itt.

Ez természetesen nem kevés pénzünkbe fog kerülni, viszont már egy ideje spórolunk rá, többek között ezért is érintett minket rosszul a múlt héten, hogy a férjem telefonjának kijelzője megadta magát – mivel az sem lesz olcsó beruházás. Nem tört be, sajnos csak egyszerűen nem működik, viszont ő nagyon ragaszkodik ehhez a telefonhoz, mivel még nem régi, így mindenképpen keresnünk kellett egy iPhone szervizt a városban.

Ahogy kutakodtunk a neten iPhone szerviz után, meg is találtuk az lcdfix.hu oldalát, ami már elsőre is megfogott minket. Egy nagyon igényesen felépített weboldalról van szó, ahol nagyon egyszerűen meg lehet találni amit keresünk.

Az iPhone szerviz oldalának legfelső sávjában a legelső opció a kijelző csere, de ezen kívül ugyanebben a sávban megtaláljuk az akkumulátor csere, a szerviz, az adás-vétel, a kiegészítők és a kapcsolat opciókat is.

A kijelző csere gombra kattintva ki tudjuk választani, hogy milyen márkájú készülékről van szó (Xiaomi, Huawei, Samsung, iPhone, iPad vagy MacBook), és a nekünk szükséges címszóra rányomva rögtön meg is kapjuk, amit kerestünk.

Ezután ugyanis elvisz minket az oldal egy olyan részre, ahol a márkán belül típusonként megtaláljuk, hogy milyen telefonra van elérhető alkatrészük, és emellett szépen fel van tüntetve mindegyiknek az ára is, illetve garanciát is vállalnak az általuk kicserélt kijelzőkre. Árakat tekintve nagyon baráti összegekbe futottunk – ez most a bútor- és nyílászárócsere miatt nekünk elsődleges szempont is volt. Ami még nagyon tetszett, hogy az is ki van írva, hogy a helyszínen megvárható időn belül, körülbelül egy óra leforgása alatt ki is cserélik a telefon kijelzőjét.

Bejelentkezni előre az iPhone szervizbe nem szükséges, de ha mégis szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot, akkor elérhetőséget (email és telefonszám) is találunk hozzájuk, helyileg pedig az Allee bevásárló központ első emeletén találhatjuk meg a szervizüket.

Foglalkoznak egyébként a kijelző cserén kívül még sok mással is, például adás-vétellel, kiegészítőkkel (üvegfóliák, skech tokok, fülhallgatók, stb.), és akkumulátor cserével is. Tehát szinte bármilyen problémánk van a készülékünkkel kapcsolatban, ők mindenképpen a segítségünkre tudnak lenni.

Mindenféleképpen csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat, ha profi és gyors segítséget keresel jó áron!