Élek-halok a fa bútorokért

Aki a baráti társaságból ismer, az tudja, hogy bizony én nagyon szeretem a fa anyagát. Éppen ezért nekem az otthonomban is nagyon fontos, hog ez az anyag visszaköszönjön a lakásban. Minden bútorunknál nagyon igyekeztem figyelni rá, hogy kizárólag jó minőségű fából készüljenek. Ez persze az árukat is megdobta, de valamiért nem tudtam lemondani a fáról. Inkább tovább gyűjtöttem a hőn áhított bútor darabokra, csak valóban jó minőségű bútorral rendezhessem be a lakásom. Ez az egyik mániám, a másik pedig az online rendelés. Hihetetlenül el tudok veszni az online katalógusokban. Nagy szeretettel keresem fel az IKEA, a Kika, vagy éppen a Mömax online kínálatát a szabadidőmben. Élvezettel lapozgatom át a virtuális katalógust, és teszel el magamnak a jegyzeteket, ha valamelyik bútor darab megtetszik.

Az online bevásárlást a pelenka rendelésre is kiterjesztettem

Mivel bútorról beszélünk, ezért persze legtöbbször a kiszemelt darabokat élőben is megnézem magamnak, mielőtt rányomok a rendelésre, de alapvetően szívesen élek az online bevásárlás nyújtotta lehetőségekkel. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy az online vásárlás szokásának a babázás kapcsán is hasznát fogom majd venni. Pedig mióta megszületett a kislányom, nem csak a bútor, de a pelenka rendelést is online intézem. Ezért persze örökké hálás leszek egy kedves barátnőmnek, aki átlinkelte nekem a Lord Shop oldalt. Ez ugyanis nem más, mint egy olyan internetes webáruház, ahol minden babaholmit megtalálsz, amire csak szükséged lehet. De pelenka rendelés tekintetében egyszerűen verhetetlenek! Márpedig aki kisgyerekkel van otthon, biztos osztja az észrevételemet, miszerint ilyenkor a legnagyobb kincs az idő. Az idő, amit aztán magaddal vagy a gyermekeddel tölthetsz. És miért akarnánk olyan hétköznapi dolgokkal elvenni egymásól az értékes időt, mint a bevásárlás?

A Lord Shop verhetetlen az online pelenka rendelés piacán

Arról nem is beszélve, hogy az online pelenka rendelés rengeteg energiát is megspórol. Márpedig a babázós időszakban minden megspórolt energiacsepp legalább a kétszeresére értékelődik fel! De a Lord Shop ezen felül is tényleg nagyszerű kínálattal rendelkezik. Rengeteg típusú, gyártmányú, méretű pelenkájuk érhető el, így biztosan minden mama és baba megtalálja a nekik leginkább megfelelő pelenkát. Az oldalon könnyen értelmezhető, praktikus kategóriákba sorolják a pelenkákat a különböző típusoknak megfelelően. Így akit csak egy bizonyos nadrágpelenka érdekel, az elég, ha szűkíti a pelenka rendelés keresőjét ennek megfelelően. De ugyanígy megtalálni például a bugyipelenkát, vagy a bátrabbaknak az úszópelenkát is. Sőt, akinek van esetleg kedvenc gyártója, az sorba rendezheti a pelenkákat gyártó szerint, így sokkal hamarabb ráakadhat azokra a készítményekre, amelyeket keres. Méretben és kiszerelésben is nagyon változatos a paletta.

A pelenka rendelést így egészen az újszülött babáktól kezdve elkezdhetjük. Az oldal azonban gondol a nagyobbacskákra is, így 7 XXL méretig válogathatunk a megfelelő pelenkák közül. És akkor még nem is ejtettem szót az igen kedvező árakról! Az oldalon is ugyanis állandóak az akciók, így biztosan az általunk keresett pelenkákból is mindig találunk olyat, amelyet kedvezményes áron tudunk beszerezni a Lord Shopon keresztül. Sőt, ha valaki esetleg hozzám hasonlóan elégedett lenne a Sleepy pelenkákkal, az további kedvezményekre számíthat! A Sleepy pelenkáknak ugyanis külön facebook oldala is van, ahol további kedvezményekben lehet szerencséje az ember lányának. Érdemes hát törzsvásárlóvá avanzsálódni és részt venni a facebook oldalukon meghirdetett játékokban is. És ti, vásároltatok már a Lord Shopból? Ti hogyan oldjátok meg pelenka rendelést? Ne habozzatok megosztani az észrevételeiteket, tapasztalataitokat!