Persze, tudom, hogy vannak jócskán olyanok, akik az autójuk fényezésére is olyan érzékenyek, mint otthon a díszes bútorokra, de én nem ilyen vagyok…

A mi bútoraink egyébként is egyedi darabok, a kocsikra meg én munkaeszközként tekintek. A bútorra egy karc, egy szennyeződés kis foltban sem kerülhet. Az autónál viszont az a fontos, hogy menjen, hogy ellássa a feladatát és ezt ne veszélyeztesse semmi. Egy karcolás miatt nem dobom el az agyam, de ha belül van valami baja, akkor a szervizelés nem tűrhet halasztást!

Ezért kerestem kifogástalan flottakezelőt és találtam meg a Flottaauto Lizinget! Nekik külön csomagjaik vannak mindenre (azon felül, hogy elméletben is rengeteg információval segítenek, már a weboldaluk puszta olvasgatása által is), és ezen csomagokban benne van a szerviz. Némelyikben a 24 órás segélyszolgálat is, és 24 órán felüli javítások esetén az azonnali csereautó is. Ezt követeli meg a maximalista munkaszemlélet!…

Amikor még olyasmiket sem tudtam, hogy mi a fenét jelenthet a nyílt végű lízing maradványérték és hasonlók, nagyon jó választás volt az ő weboldaluk. Akár már tényleg csak az előzetes tájékoztatás is megéri! Már abban az időszakban is sokat lendítettek előre a munkánk végzésében.

A flottakezeles.hu tehát annak is ajánlott, aki még nem tudja pontosan mit szeretne, mi fán terem a “nyílt végű lízing maradványérték” és hasonló fogalmak, de előbb-utóbb szüksége lesz pár céges autóra, de legalább egyre. Mindenféle oldalról, irányból megközelítve a dolgokat ők a segítségére lehetnek bárkinek. Mert ha az autó a munka elvégzéséhez kell, hát nincs más választás: költséghatékony megoldást kell találni! Velük ez lehetséges!

nyílt végű lízing maradványérték