Bátyám mindig is rajongott a jó minőségű bútorokért. Valamiért teljesen lenyűgözték a különféle, fában ejtett mintázatok és faragások, egyszerűen nem tudott vele betelni, hogy miként lehet ilyen kreatív formákat kihozni egy-egy fából készült bútordarabból.

A kedvence egyértelműen egy kézzel készített komód volt, amit még bajorországi nyaralása során vásárolt.

A bátyámnak ugyanis – a munkája miatt – sokat kellett utaznia, és igyekezett a legtöbb általa meglátogatott országban szert tenni valamiféle bútorszerűségre, hogy gyarapíthassa gyűjteményét.

Tulajdonképpen, már nem is tudom hogyan fér el a lakásában: eddig legalább 8 bútordarabot hozott haza, szóval éjszaka biztosan nehéz lehet számára a mosdóba menni, hogyha rátör a szükség.

Viccet félretéve, a bátyám még így sem elégedett az általa felhalmozott bútor-mennyiséggel. Persze, nem ez az egyetlen szenvedélye: a kerékpárokért is eszelős módon rajong, noha azokból korántsem rendelkezik akkora kollekcióval.

Mikor pár héttel ezelőtt újra meghívták Bajorországba – ezúttal hosszabb időre – úgy volt vele, hogy szeretne minél több biciklit vinni, mert sosem lehet tudni, hogy a terep változatossága miatt éppen milyen típusú kerékpárra lesz szüksége.

Ehhez azonban kellett neki egy jó minőségű kerékpártartó, mivel nem akarta, hogy a több, mint ezer kilométeres úton véletlenül elhagyja valamelyik kerékpárját.

Neki is állt a keresésnek, hogy az indulás előtt még időben megérkezhessen az általa rendelt termék.

Néhány percnyi kutakodás után talált rá az autofelszerelesek.hu-ra, ahol többfajta kerékpártartóval is volt szerencséje találkozni.

Vonóhorogra szerelhető, hátsó ajtóra illeszthető, továbbá tetőre applikálható kerékpártartót is látott az autofelszerelesek.hu-n, így korántsem volt egyszerű számára a választás.

Hosszas mérlegelés után, végül a thule kerékpártartó mellett tette le a voksát, amely gyorszáras, ráadásul néhány pillanat alatt könnyedén felszerelhető az autó tetejére.

Mindezen kívül, a thule kerékpártartó nagyjából 17 kg-os teherbírással rendelkezik, és az adott biciklit az autó minden oldaláról egyszerűen felrakhatjuk.

De nem ez a legfőbb előnye a thule kerékpártartónak: vastag kerekű kerékpárt is nyugodtan belerakhatunk, valamint műanyag kerékrögzítő pántokkal is el van látva.

Bátyám számára ezek voltak a döntő tulajdonságok, amelyek miatt a svéd minőségű thule kerékpártartót választotta.

Mivel az autofelszerelesek.hu 5 éves garanciát vállal erre a termékre, úgy volt vele, hogy biztosan nem érheti csalódás.

Szerencsére, nem is kellett neki sokat várnia a kerékpártartó megérkezéséig. Az autofelszerelesek.hu már a rendelés napján feladta a kiegészítőt, így várható volt, hogy igen hamar kézhez kapja.

Az út során sem volt semmi gond a kerékpártartó rögzítőképességével: a bicikli mondhatni mozdulatlanul és sértetlenül vészelte át a rendkívül hosszú utat, nem lett az aszfalt martaléka.

A bátyám biztos volt benne, hogy más terméket is fog rendelni az autofelszerelesek.hu-ról, mert annyira meg volt elégedve a thule kerékpártartó nyújtotta minőséggel.

A bajor munkatársak nagy szeretettel fogadták a bátyámat: sok-sok pohár német sörrel, na és persze egy újabb, fafaragású, kis méretű bútorral, mert tudták, hogy anélkül nem fognak tőle szabadulni.

Az autofelszerelesek.hu-ról vásárolt kerékpártartó persze a hazautat is tökéletesen kibírta. Annyi különbséggel, hogy a bicikli már nem volt sértetlen, mert egyik este a bátyám szorgalmasan vigadott a bajorokkal néhány korsó sör elfogyasztása után.

Aggodalomra azonban semmi ok: sem a bátyámnak, sem a biciklitartónak, sem pedig az újdonsült bútordarabnak nem esett semmi baja.

A bicikli pedig könnyedén megjavítható, szerencsére.