Sokáig halogattuk a ház felújítását, de végre idén megcsináltuk és be is fejeztük. Persze ez a halogatás nem csak rajtunk múlt, hanem elsősorban a pénztárcánkon, hiszen belevágni egy ilyenbe az bizony nem kevés pénz.

Kicseréltük a ház összes ablakát és ajtaját, mert már nagyon régiek voltak és gyakorlatilag csak dísznek voltak fent, mert nem töltötték be a funkciójukat. Például télen simán átjött a hideg, szinte semmit sem fogtak.

Szerencsére egy nagyon értelmes szerelő jött hozzánk, akivel jókat beszélgettünk és ő adta az ötletet, hogy miért nem szereltetünk be a házba például hőszivattyút. A KlimaGlobal céget ajánlotta, mert nagyon jól ismerik őket és tudja, hogy remekül dolgoznak.

De mit kell tudni erről a cégről? A KlimaGlobal egy mosonmagyaróvári székhelyű magyar cég, akik elsősorban klímák és hőszivattyúk értékesítésével, forgalmazásával és beszerelésével foglalkoznak. Már több mint 15 éve vannak a magyar piacon, így ez idő alatt bőven láttak már szinte mindent, ezért maximálisan megbízhatunk a szaktudásukban, ha klímáról vagy a már említett hőszivattyúról van szó. A kiszállítást és telepítést az ország egész területén vállalják, így nyugodtan meg lehet rendelni bárhonnan. Nem kell aggódni amiatt, hogy valaki túl messze van Mosonmagyaróvártól és ezért szóba sem állnak velük.

A klimaglobal.eu által forgalmazott hőszivattyúknak az az előnye, hogy teljes mértékben környezettudatosak, mert a hőszivattyú a környezeti energiákat felhasználva műkdökik. Csupán az üzemeléséhez van szükség némi energiára, de a többit a természetből nyeri. További nagy előnye, hogy hosszútávon abszolút megtérül, szinte csak előnyei vannak és attól sem kell félni, hogy egy nagy hangos monstrumot telepítünk a kertünkbe, mert maga a készülék roppant halkam működik.

Amennyiben szeretnénk megrendelni a szolgáltatásaikat vagy bármelyik érdekel minket, akkor nem kell mást tennünk, mint felmenni a KlimaGlobal honlapra, ahol találunk egy ajánlatkérés gombot. Ha erre rákattintunk, akkor egy űrlapot kell kitöltenünk, ahol meg kell adni a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat és azt, hogy pontosan melyik városba szeretnénk kérni a szolgáltatásukat. Emellett pedig egy rövid üzenetben leírhatjuk, hogy mit is szeretnénk, melyik terméket, milyen jellegű házba és bármi más információt, ami érdekes lehet a cég számára az ajánlat minél pontosabb elkészítéséhez.

Bevallom őszintén, hogy nagyon tetszett a szerelő elmesélése a hőszivattyúról és mivel mi abszolút nyitottak vagyunk az ilyen újítások és megoldások felé, így úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe is és megrendelünk egy hőszivattyút a házunkba. Mi hosszútávon gondolkodunk, így itt leszünk még jó pár évtized múlva is. Egyáltalán nem bántuk meg, sőt azóta már több barátunkat is rábeszéltük, hogy ez egy tök jó dolog és nem kell félni tőle.