Végre lecseréltük az ódivatú bútorainkat gyönyörű, fából készült darabokra. Mióta ebbe a lakásba költöztünk, csak a szememet bántották a régi szekrények és polcok. Most jutottunk el odáig, hogy végre meg tudtuk engedni magunknak ezt a nagy beruházást. Szerintem a fa bútorok a legjobbak, mert ízlésesen néznek ki, illetve természetes anyagból készültek, szóval az egészségre sem károsak. Ráadásul, ha vigyázunk rájuk, akkor a következő generáció is használhatja majd őket.

Erről jut eszembe, hogy a családunkban hamarosan nagy ünnep lesz, hiszen a legidősebb fiam ebben a hónapban tölti a 18. évét. Szülőként mindent meg szeretnék tenni azért, hogy emlékezetessé tegyem ezt a napot. Arra gondoltam, hogy jó lenne egy családi fotós budapest környékén, aki meg tudná örökíteni a legszebb pillanatokat. El is kezdtem a keresgélést, és rátaláltam a szoboszlaikriszti.hu-ra, amin nagyon tetszettek a bemutatott munkák. Egy egész galéria állt rendelkezésemre, tele gyönyörű képekkel. Voltak ezek között kismama fotók, illetve eljegyzési, esküvői és családi képek is. Rögtön meg voltam győződve arról, hogy ő az egyik legjobb családi fotós budapesten. De a döntés előtt még szerettem volna vele is egy pár szót váltani. Felhívtam az oldalon található telefonszámot, és Kriszti nagyon kedvesen igyekezett minden kérdésemre választ adni. A hívás után írtam egy e-mailt is, amiben leírtam a pontos időpontot és az egyedi kéréseimet is. Szeretek telefonon beszélgetni, hogy halljam az illető hangját, és megismerjem egy kicsit a személyiségét is. Viszont e-mailben praktikusabb a részletekről beszélni, hogy legyen nyomuk írásban is, illetve, hogy ne felejtsük el a dátumokat sem.

Az én nagy kérésem az volt, hogy a fotók a lakásunkban készüljenek, az új bútorokkal a háttérben. Nagyon szerettem volna megörökíteni nem csak a családtagokat, hanem a felfrissült belső terünket is. Kriszti viszont már tapasztaltabb szemmel nézi a dolgokat, és azt mondta, hogy ezt nem ajánlja. Ő általában csak műteremben vagy szabadtéren dolgozik, a jobb fényviszonyok miatt, ami a lakásunkban nem garantált. Egyébként is, szerinte a bútorok nem mutatnak majd olyan jól a képeken, inkább egy természetes hátteret érdemes választani.

Így is tettünk, és a fotózás helyszínéül kiválasztottuk a fiam kedvenc helyét, a Margit-szigetet. Először kicsit csalódott voltam a döntés miatt, de mikor megláttam az elkészült képeket, teljesen meghatódtam. A legjobb pillanatokat sikerült elkapnia a fotósunknak, és a színek, valamint a minőség is gyönyörűek. Már csak azt kell eldöntenem, hogy melyik képet szeretném nyomtatásban is kérni, de valószínűleg az lesz, amin mindannyian rajta vagyunk.

Mindezek után elmondhatom, hogy Kriszti tényleg egy nagyszerű családi fotós budapesten, szóval ha itt laksz, akkor mindenképpen keresd Őt! Mi is vissza fogunk térni hozzá, mert még lesz bőven esemény a családban.