Imádnám ha végre lenne egy láblógatós hétvégém, amikor tényleg, de tényleg semmit sem kell csinálnom, csak amihez éppen abban a szent pillanatban kedvem van. Na jó, persze, nem panaszkodhatok, szépen épül és szépül az új házunk, csak azért már jól esne egy kis pihenés is…

Soron következő lépés a dolgozószoba berendezése, ahova gyönyörű tölgyfa bútorokat néztünk ki. De persze az egy dolog, hogy valami hogy néz ki a neten, azért mielőtt tetemesebb összeget költök rá, meg szoktam nézni élőben is, hogy tényleg tetszik-e.

Közben sajnos elromlott a laptopom, úgyhogy meg is van a hétvégi program: bútorbolt és notebook szerviz. Szerencsére közel van egymáshoz a kettő, úgyhogy legalább nem kell nagy távot megtenni. A jól bevált PCMentorhoz viszem, mindig ők tartják karban ezeket az eszközeimet. Eddig mindig nagyon gyorsan dolgoztak és persze jó áron. Mielőtt kiválasztok egy szolgáltatót mindig utánajárok mennyi céges megrendelésük lehet, mert a logikám szerint ha flottákat rájuk mernek bízni, akkor én, mint magánszemély is naná hogy ott merem hagyni a holmimat – és közben meg a legjobbat várhatom, ami a szolgáltatás minőségét illeti. Na, hát náluk elég sok flottás megrendelés van… Gyakorlatilag bármiben tudnak segíteni, ami laptop és asztali számítógép témakör, a telefonos segítségnyújtástól az adás-vételig. Szerencsére két üzletük is van Pesten, az egyik az I. kerületben, ahol évekig laktam, a másik meg Zuglóban, ahová költöztem. Ennél kényelmesebb nem is lehetne!

Úgyhogy most mély levegőt veszek és belevágok egy újabb nem pihenős hétvégébe, de remélem, hogy legalább egy jól működő notebookkal és egy új szekrénysorral jövök ki belőle.

notebook szerviz