Én egy ideje már nem kapok akciós újságot egyetlen bútorüzlettől sem. Pedig szeretem végig nézni őket, szeretem látni, hogy mi éppen az aktuális trend, szeretem megnézni, mennyibe kerülnek éppen az egyes, prémium anyagokból készült bútorok.

Én az a fajta ember vagyok, aki mindent alaposan megtervez. Nem szeretem, ha meglepetések érnek, nem szeretem ha többet fizetek a boltban, mint terveztem, nem szeretem, ha elmegyek vásárolni és utána látom, hogy máshol olcsóbban meg tudtam volna venni a termékeket, amiket vettem.

Szeretem, ha valami kiszámítható,. Szeretem a nem szokványos megoldásokat mondjuk a bútorok területén, de szeretem, ha tudom, mennyibe fog kerülni a bevásárlás.

Régebben mindig bekarikáztam vagy kipipáltam az akciós újságokban azt, amit meg akartam venni, a bevásárló listára pedig árral együtt írtam fel, hogy biztosan azt vegyem, amit szeretnék.

Mostanában nem érkeznek meg az akciós újságok, ezért kénytelen voltam keresi egy oldalt, ahol naprakészen tudok tájékozódni az akciókról, ahol látom minden üzlet akciós újságját. Ez az oldal pedig nem más, mint a https://akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag. Az akcióleső egy olyan oldal, ami összegyűjti a legtöbb üzlet akciós újságjait, így itt meg lehet tekinteni őket. Könnyen, gyorsan ki lehet keresni az akciókat, a kedvenc üzleteinket pedig hozzá is tudjuk adni a kedvencekhez, így nem is nagyon kell keresni az oldalon belül.

Lehet itt kérni e-mailes értesítéseket is, így nem maradunk le az akciók váltásáról sem.

Szeretem ezt az oldalt, mert szerintem sokkal könnyebb a telefonomon megnézni ezeket az újságokat. Amúgy is mindenhova viszem magammal a kis készüléket, enélkül szerintem senki sem mozdul ki a házból. A telefonommal fizetek, ezen vannak a kuponok, a hűségkártyák és most már az akciós újságok is.

Ott nézem meg, ahol akarom, és akkor, amikor akarom. Sokkal egyszerűbb, kompaktabb megoldás ez, mint az újságok cipelése lenne.

Amúgy is egyre kevesebb újságot dobott már be hozzánk a postás, és sokszor eszembe sem jutott megnézni a nagy bevásárlások előtt, hogy megnézzem, hogy a szokásostól eltérő üzletben mennyibe kerülne ugyanaz. Pedig elég sokat lehet spórolni azzal, ha nem mindig a megszokott, kedvelt üzletbe járunk, hanem oda megyünk, ahol éppen le vannak akciózva a termékek, amire szükségünk van.

Ha elfelejtek vásárolni, akkor munka után, akár a tömegközlekedésen is meg tudom már nézni, hogy melyik üzletben mi az akciós és melyikbe célszerű bemennem hazafelé. Mivel ingázok, ezért általában elég sok üzlet útba esik, bőven van lehetőségem válogatni közülük, így mindig abba megyek, amelyikben a legolcsóbban tudom megvenni azt, ami éppen kell.

De a kedvencem, hogy a szuper és hipermarketek, diszkontok mellett itt, a https://akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag oldalon a bútorboltok aktuális kínálatát is meg tudom nézni és még kuponok is fel vannak töltve, Szerintem mindent meg lehet itt találni, ami a mindennapi spóroláshoz szükséges, pont ezért szeretem és ajánlom mindenkinek, hogy regisztráljon.